EduScape PõgenemismängudUser's  Luise Tiks project in the category Games

EduScape missioon on muuta loodusainete õppimine põnevamaks, tekitada õpilastes huvi ja seeläbi aidata neil kiiremini teadmisi omandada. Selleks tahame luua põgenemismängu, mille abil saab iga ruumi muuta põgenemistoaks. Põgenemistoas lahendavad õpilased õppekava teemalisi ülesandeid, et põgeneda klassist. Põgenemistoa komplekti kuulub juhendmaterjal mängu läbiviimiseks, teemat sissejuhatav info, kõik põgenemisülesannete tarvikud ning refleksiooniküsimused omandatud teadmiste kaardistamiseks.

Meie tegemiste kohta saab jooksvalt infot www.eduscape.ee, meie Facebooki lehel nime alt EduScape Põgenemismängud ja instagramist @eduscapeescaperooms #eduscape.

EduScape loojateks on Luise Tiks ja Kaarel Türkson – Rakett69 vilistlased, keemikud ja leiutajad. Luise on põhikohaga loodusainete õpetaja ning idee põgenemistuba klassiruumi tuua on välja kasvanud vajadusest tekitada õpilastes suuremat huvi loodusainete vastu. Õpetamiskogemus annab ka piisavad teadmised õppekavast, millele tuginedes põgenemistoa ülesandeid disainida. Kaarel on tudeng ja hobikorras teaduse populariseerija. Rakett69 teadustoimetuse kogemus ja tõsisem huvi keemiakatsete vastu on andnud head oskused põgenemistoa ülesannete elluviimiseks.

Hooandjast kogutud raha eest disainime, valmistame, katsetame ja komplekteerime esimesed keemiateemalise põgenemismängu komplektid, mis on valmis mängijateni liikuma järgmisest sügisest.

Keemiateemaline põgenemismäng tugineb stsenaariumile, kus hull teadlane on võtnud pantvangi rühma inimesi. Toast põgenemiseks tuleb lahendada rida katseid ja ülesandeid, mille käigus saab demonstreerida oma keemiateadmisi, loovust, probleemilahendusoskust ja koostöövõimet.
 


 

Pikaajaline eesmärk on luua rohkem erinevate teemadega põgenemismänge ning usume, et kui annate meile praegu natuke hoogu juurde, siis saame sellega ka hakkama. Kõik hooandjad saavad võimaluse meie tegemistega kursis olla ja eelisjärjekorras põgenemismängu katsetada.

Elektroonilised kupongid saadame Teile e-mailile. Kui toetate meid rohkem kui 20€ suuruse summaga siis soovi korral lisame Teie nime tegelaskujuna mõnda põgenemismängu komplekti. Sellest soovist palume märku anda e-maili teel info@eduscape.ee pärast hooandmist või Facebooki sõnumi teel (www.facebook.com/eduscapepogenemismangud).

Põgenemismängus osalemine toimub vastavalt hoo suurusele kas Tallinnas või vabalt valitud paigas Eestis ning selleks lepime sobiva aja kokku e-maili teel. Põgenemismängu saame lõplikult valmis 2019. aasta sügiseks, kuid võimalik, et hooandjatel tekib võimalus mängu mängida juba varem – anname sellest Teile kindlasti teada ning lepime mängimiseks kokku aja, mis Teile sobib.

Kas olete seikluseks valmis? 

  • 16 backers
  • 350€raised of 2140€ goal

Ended

This project was not funded and ended on 04.Mar.2019