2000 koolinoort rahatargaks ja ettevõtlikuks!User's  MTÜ Ettevõtlusküla project in the category Education

Kõik teavad, et rahatarkus ja ettevõtlikkus aitavad elus hästi hakkama saada. Kuid kas Sina oskad lapsele selleks vajalikke teadmisi anda? Kas Sinu arvates võiks seda koolis rohkem õppida?
 
MTÜ Ettevõtlusküla on juba 5 aastat külastanud koole ja muutnud klassiruumid turuplatsideks. Õpilased vanuses 7-15 on praktilise tegevuse ja meeskonnatöö kaudu arendanud ettevõtteid, olles ise samal ajal nii töötaja kui ka ettevõtja rollis. Rollimängu  käigus müüakse tooteid-teenuseid, tehakse reklaami, makstakse töötajatele palka, tasutakse Ettevõtlusküla internetipanga abil maksud ja panustatakse koos oma ettevõtte arengusse. Mängijad õpivad, kuidas toimida meeskonnana, leida probleemidele loovaid lahendusi ja suhelda klientidega.
 
 
Septembris avasime koostööpartnerite abiga Tartu SPARK keskuses Ettevõtlusküla Äritänava, kus 2000 koolinoort üle Eesti saavad õppeaasta jooksul kogeda kõike eelkirjeldatut just Sinu abiga. Äritänava ehe miljöö loob realistliku ja emotsionaalse keskkonna ning tagab meeldejääva õpikogemuse.
 
Ühele klassikollektiivile mõeldud koolituse kulu on 350€ (15€/koolinoor), millest suurimad väljaminekud on ruumi rent, juhendajate töötasu ja kasutatavad õppematerjalid.
 
Õppeaasta jooksul korraldame 2000 õpilase koolitamiseks 80 õppemängu, mis teeb projekti kogusummaks 28 000€. 20 mängu läbiviimiseks (7000€) palume Hooandja abil Sinu toetust! Ülejäänud 60 koolitusmängu korraldame heade ettevõtjate abiga ning koolide ja kohalike omavalitsuste tellimustest.
 
 
Tänased lapsed on homsed töötajad ja ettevõtjad. Võibolla aitab just Sinu panus mängima lapse, kes näeb inspireerivaid võimalusi ja jätkab kooliteed enesekindlamana, teades, et temagi on võimeline panustama paremasse tulevikku.
 
Valmistame noored eluks ette üheskoos!
 
Ettevõtlusküla Äritänaval toimuvad rollimängud nii: https://www.youtube.com/watch?v=VDTzmUOIkTA 
 
Loe Ettevõtlusküla kohta rohkem: http://ettevotluskyla.ee/
 

Meie igapäevaseid tegemisi saab jälgida Facebooki lehelt.