Saaremaa esindamine purjetamises 2019. aasta Saarte MängudelKasutaja  Silver Vahstein projekt kategoorias Sport

Meie oleme 4 noorpurjetajat Saaremaalt – Joosep Laus(19), Peeter Kaju(17), Daniel Rüütel(17) ja Silver Vahstein(17). Purjetamisega oleme kõik tegelenud juba pea 10 aastat ja nii Eesti- kui välisvõistlustel oleme korduvalt edukalt võistelnud. Tiimi kogenuim liige, Joosep, on Eesti meistrivõistluste medalist olnud kokku neljas erinevas ühemehe paadiklassis. Daniel on Laser 4.7 klassis kahekordne Eesti meister ja Eesti meistrivõistluste poodiumile on korduvalt pääsenud ka Silver ning lõppenud hooajal esmakordselt ka Peeter.

Joosep Laus
 

Purjetamisest on meile saanud kui elustiil, treenime paremate tulemuste saavutamiseks aastaringselt ja omalt poolt panustame paremate tulemuste saavutamiseks kõik, siiski pole see vahel piisav. Siinkohal loodamegi hooandjate toetusele, sest see aitaks meil täita veel ühe suure eesmärgi, esindada Saaremaad Saarte Mängudel.

Silver Vahstein
 

Saarte mängud on rahvusvahelised spordisündmused, mis toimuvad igal paaritul aastaarvul. Võistlustel osalevad 2700 sportlast 14. erinevalt saarelt. Kuna Saarte Mängudel purjetamist igal korral ei toimu, siis sellel aastal on meil erakordne võimalus oma unistusi täide viia ja esindada Saaremaad 2019. aasta Saarte Mängudel. 

Daniel Rüütel
 

Hooandjate toetus kuluks transpordile Gibraltarile, osavõtumaksule, kohapealsele transpordile, majutusele ja muudele elamiskuludele, mis kokku moodustavad ligikaudu 700 eurot inimese kohta.

Peeter Kaju
 

Kingitused hooandjatele, mis on seotud purjetamisega, on planeeritud 2019. aasta suvesse. Purjejahile saate võtta kuni 6 oma head tuttavat ja purjetamise algõppesse ühe hea tuttava.

Sarnased projektid

Eestit esindama Voltižeerimises Põhjamaade meistrivõistlustel Taanis

  • 17%kogutud
  • 520€toetatud
  • 44 päeva veel

TalTech Cheerleadersid maailmameistrivõistlustele USAsse

  • 62%kogutud
  • 1540€toetatud
  • 14 päeva veel