Eesti toidule ja -toidutootjatele suunatud teemaveeb Ehemaitse.eeПользователь  Kairi Oja проект в категории Meedia

Olen kirjutanud ühtekokku kümmekond aastat väga erinevatele kanalitele ülevaatelugusid, intervjuusid ja persoonilugusid (tõsi, lõviosas Äripäevale).

Minu sulest on ilmunud mõned raamatud, neist kaks lastele ning tänaseks olen peaaegu kuus aastat iseendale tööandja. Veel olen loonud nõustamisportaali üksikvanematele, see portaal eksisteerib ja toimib tänaseni. Mul on kogemus Postimehele toidu teemalise veebi käivitamisel.

Poolteist kuud tagasi käivitasin koos veebiarhitektist koostööpartneriga Eesti toidu teemaveebi Ehemaitse.ee.

1,5 kuuga oleme algatanud koostöö Saaremaa kohalikke tootjaid ühendava märgisega EHTNE ning Võrumaa väiketootjaid ühendava katusorganisatsiooniga Uma Mekk. Samuti Maaeluministeeriumi, EVEA ning Toiduliiduga.

Kõik lood, mis Ehemaitse.ee lehel näha, olen seni loonud üksinda. Arenduses on toidutootjate, sh mikrotootjate, süstematiseeritud kataloogi loomine ning püüame oma tegevuses olla toeks kõigile tootjatele, kuid iseäranis tahaks oma tegevsega aidata ja toetada tublisid väiketootjaid, kelle tegevus väärib esiletoomist.

Sõltumata sellest, kas oled suur või väike toidutootja, toidukoha omanik/looja või lihtsalt keegi, kellele läheb Eesti toidu teema korda - oleme Sulle abi eest ülitänulikud, sest võibolla tead isegi – algus on ikka kõige raskem!

Hooandja abiga plaanin katta osalt omapoolset ajalist ning rahalist investeeringut portaali käivitusse, mida olen seni teinud heas usus, et seda portaali on tootjaile ja ka lugejaile vaja, investeerida Ehemaitse.ee turundusprojektidesse ning fotokaamerasse, sest pean lugude juurde tegema sageli pilte ka ise ning korralik kaamera puudub.

Me ei tea veel, mis saab Ehemaitse.ee-st aastate pärast. Aga me teame, et teeme õiget asja!

Kairi Oja
www.ehemaitse.ee
 

HKScan Estonia tootearendusjuht Sille Villem: minu köögikapis on 108 erinevat maitseainet


 

Võrumaa toidutootjad: Vana-Võromaa kui aasta toidupiirkond seob meid turunduslikult ühte


 

Kuidas kaks Saaremaa naist innovaatilise beebitoidu leiutasid


 

Dirhami kalasadamate päeval näeb Koržetsit ja Winny Puhhi


 

Toitumisterapeut Hiie Järva soovitus saabuval pühapäeval peolauale: tooršokolaadi-maasikakook


 

Mahetootmine on elamine loodusega kooskõlas


 

Saarioinen Eesti tootearendustiim: iga eduloo taga on pikk arendustöö


 

OÜ Maheleib jätkab esiemade traditsioone